Düzenlenen Aşure Gününe, Kaymakam İdris Akbıyık, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek Tüm Muhtarlar Deneği Başkanı İsmet iskefiyeli, Kuvayi Milliye Onursal Başkanı Rüştü Çürüksulu, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin,  Okul Müdürü Sevda Aslan, öğretmenler, iş adamları ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Sevda Aslan Aşure Gününe katılımdan dolayı teşekkür ederek ''Sadece  İslam tarihinde değil aynı zamanda insanlık tarihinde de önemli hadiselerin yıl dönümü olarak bilinen Muharrem Ayının 10. gününe denk gelen ''Aşure Günü'' dolayısı ile okulumuzda bu yıl ikincisi düzenlenerek geleneksel hale gelen aşure ikramı, ilçemizdeki kurum ve kuruluşlarında görevli yöneticiler ile sektörün önde gelen temsilcilerine sunuldu. Yeni  mahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yiyecek içecek hizmetleri alanı öğrencileri tarafından hazırlanan aşure büyük beğeni ile karşılandı. Katılımcılara teşekkür ediyoruz “ Dedi.

Aşure ikramı öncesi İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin tarafından dua edilerek, misafirlere öğrenciler tarafından yapılan aşure ikram edildi.