“Allah kimseyi sağlığından etmesin”
 
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, mesai saati dışında kalan zamanında da yaşlı ve hasta ziyaretlerinde bulunuyor. Geçtiğimiz hafta sonu da ANAP eski İl Başkanı Ahmet Gürsoy ile birlikte ziyaret ettiği evlerde samimi bir atmosferde karşılandı.

İnci ve Gürsoy

Hasta ve yaşlıları ihmal etmeyen Başkan Ali İnci ve Ahmet Gürsoy, Aksu Mahallesinde çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle tedavilerini evlerinde devam eden hemşerilerine de moral ziyaretleri gerçekleştirdi. İnci ve Gürsoy daha hastana de yatan hastaları ziyarete ettiler. Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan İnci, hasta yakınlarından da hastaların son durumları hakkında bilgi aldı. Hastalar ve hasta yakınları başkanı karşılarında görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, ziyaretinin kendilerine moral olduğunu dile getirdiler.
 
Allah kimseyi sağlığından etmesin”

Başkan İnci; “Bizler her hafta bu ziyaretlerimizi geçekleştiriyor ve fırsat buldukça daha çok insana ulaşmaya çalışıyoruz. Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızın bir kısmı hem hastalıklarla hem de hayat şartlarının zorluğu ile mücadele etmek zorunda kalıyor. Bu zorluklarla mücadele eden insanlarımızın ihtiyaçlarını, sıkıntılarını soruyoruz ve elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sağlık hayattaki en önemli şey ve Allah kimseyi sağlığından etmesin.” diye konuştu.