Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  Koordinatör Mahmut Alkan ve Fen İşleri Müdürü Kamil Menteş Dikmen, Göksu, Aksu, Kurtuluş, Karadere, Yarıca, Yeniyayla, Sümbüllü, Kırktepe mahallerini gezerek sıcak asfalt, satı kaplama ve stabilize malzeme serilecek alanları tespit ettiler.

Hendek Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları nedeniyle Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Mahalleler Hizmet Koordinatörü Mahmut Nedim Alkan ve Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kamil Menteş daha sonra Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz ile birlikte Dikmen Mahallesinde yapılacak olan yollar ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Dikmen Mahallesini gezen Hendek Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet, Dikmen Mahallesinde  çay içip Vatandaşların yollarla ilgili istek ve taleplerini dinledikten sonra Dikmen Mahallesinden ayrıldılar. Başkan İrfan Püsküllü, Hendek’te diğer uzak mahalleleri de sırayla gezerek sıcak asfalt, satı kaplama ve stabilize yapılacak yerlerin tespitinin yapılarak çalışmaların devam edeceğini belirtti.