Urfa ili ziraat odası ile Sakarya Ziraat odası kardeş oda olmasıyla birbirilerini daha iyi tanıma fırsatı ve kaynaşma çerçevesinde Urfa merkez ve ilçeleri ziraat odaları başkanları ilimize gelerek değişik etkinliklere ve ilçelerdeki görünmeye değer yerleri ziyaret etmektedirler.

Sakarya’ya gelişleri nin 2. gününde Hendek ilçesi Ziraat odasını ziyaret eden ziraat odası başkanlarına bu kez evsahipliğini Hendek ilçesi ziraat odası Başkanı Hayri Duran yaptı.

Karasu istikametinden gelen misafirler Hendek Selman dede türbesinin de bulunduğu mesire alanında karşılandılar. Hendek SELMAN Dede mesire alanını ve Hendek Bayraktepeyi gezen misafirler, Bayraktepe’deki müzeyi ziyaret ederken hayranlıklarını gizleyemediler.

Güzel bir öğle yemeğinin ardından , hendek Akova mahallesinde bulunan Durak Fındık fabrikasını gezen misafirler fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Urfa merkez ve ilçeleri ziraat odaları başkanları Hendek te gördükleri ilgi ve alakadan memnuniyetlerini dile getiren misafirler, programları gereği 3. Gününde ziyaret edecekleri Akyazı ilçesinde buluşmalar ı temennisi ile teşekkür ederek ayrıldılar.