Her yaştan spora ilgi
Her yaştan vatandaş tarafından büyük ilgi gören TRT Okul kanalında yayınlanacak olan “Herkes için spor” isimli programın yayın ekibi üç gün boyunca Hendek Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi, Muammer Sencer Caddesi ve Bayraktepe’de vatandaşlara spor yaptırdılar. Didem Kandemir ile Mehmet Kandemir çiftinin hem sunuculuğunu hem de spor antrenörlüğünü yaptıkları programın çekimlerinde genci, yaşlısı her gruptan vatandaş yer aldı. Yapımcılığını Hüseyin Kılıç’ın, yönetmenliğini ise Didem Duyum’un yaptığı ve Eylül ayında yayınlanacak olan programın çekimlerinde TRT ekibinden 18 kişi görev yaptı.
Keyifli spor 
Programın çekimlerine katılan Hendekli vatandaşlar, spor yaparken büyük keyif aldılar.  Program esnasında hem spor hocaları hemde spor yapanlar eğlenceli dakikalar geçirirken, TRT ekibi de  çekimler esnasında vatandaşların spora duyarlı olmalarından çok memnun kaldıklarını söylediler.
“  Hendek spora yabancı değil “
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci çekimler sonunda, TRT ekibine ve vatandaşlara teşekkür edip “ İlçemiz spora yabancı değil sporun içerisinde olan bir ilçedir. Hendek’te her spor dalında Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonlarımız vardır. Vatandaşlarımız ve gençlerimiz de spora duyarlıdırlar. Belediye olarak,  Fitness Salonumuz, ve yeni projelerimizden olan ve şu an faaliyete geçirdiğimiz Hendek Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksimiz, Bowling Salonumuz, Kapalı spor salonumuz, fitness parklarımız ile Hendeklilere rahatlıkla spor yapma imkanı sağladık. Gençlerimiz artık boş vakitlerini sokaklarda değil spor salonlarında geçiriyorlar. Sizlerle birlikte eğlenceli spor yaptık. İlçemize gelerek bizlere keyifli dakikalar yaşattığınız ve aynı zamanda ilçemizin tanıtımına katkılarınızdan dolayı  TRT ekibine teşekkür ediyorum Dedi.