Hendek’in yol sorunu çözülecek
Hendek’te birtakım ziyaretlerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin dört bir yanındayız. Hendek Atatük Park’ta çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında Hendek Uludere’de de yeni bir içmesuyu arıtma tesisi inşa edeceğiz. İlçe merkezi ve grup yollarımızı da planlamalarımız dahilinde asfaltlayacağız. İnşallah Hendek’in yol sorunu çözülecek” dedi.



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek’te birtakım ziyaretlerde bulundu. Başkan Toçoğlu’na SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut eşlik etti. Hendek ilçe merkezinde ve tüm grup yollarında kapsamlı asfalt çalışmaları gerçekleştireceklerini aktaran Başkan Toçoğlu, planlamalar dahilinde yol konusunu çözüme kavuşturacaklarını belirtti. Başkan Toçoğlu ayrıca Dikmen Mahallesi’ni Ramazan ayının ardından tamamlayacaklarını açıkladı. 



İlçe merkezi ve grup yolları asfaltlanacak
Hendek’te önemli ölçüde asfalt çalışması planladıklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Hendek ilçe merkezimizde ve tüm grup yollarımız için planlamalarımızı yapıyoruz. Muhtar arkadaşlarımızla bir araya geldiğimiz toplantılarda da ifade ediyorum: Aciliyetine göre grup yollarımızı çözüme kavuşturacağız. İnşallah Dikmen Mahallemizi programımıza dahil ettik. İlk olarak Ramazan ayının hemen ardından bu bölgede çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun” dedi.



Şehrimizin dört bir yanındayız
Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin dört bir yanındayız. Hendek’te de çalışmalarımız sürüyor. Kısa bir süre önce Hendek’in merkezine yeni bir yaşam alanı kazandırmak için çalışmalarımızı başlamıştık. Hendek Uludere’ye de yeni bir içmesuyu arıtma tesisi inşa edeceğimizi kısa süre önce müjdelemiştik. Tüm bunların yanında asfalt konusunu da çözüme kavuşturacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. İnşallah 2019 yılına kadar şehrimizdeki tüm grup yollarını asfaltlayacağız” ifadelerini kullandı.