Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, asfalt çalışmalarına Uzuncaorman Mahallesi’nde devam ediyor.  Sivritepe, Aşağı Çalıca, Şeyhler, Akarca ve  Paşaköy Mahallelerinde başlayan asfalt çalışmaları tamamlandı.  

Ekipler Şeyhler Mahallesi’nde 850 metre, Aşağı Çalıca Mahallesi’nde 500 metre, Sivritepe Mahallesi’nde 700 metre, Akarca Mahallesi’nde 800 metre ve Paşaköy Mahallesi’nde de 630 metre asfalt çalışmasını tamamlayarak,  Uzuncaorman Mahallesi’nde 850 metrelik asfalta başladılar.

Ekipler ayrıca Göksu Mahallesi Cami yolundaki 250 metre uzunluğunda ve 4 metre genişliğindeki yolda, beton yol ve 250 metre uzunluğunda V tipi beton kanal çalışmasına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürerek, kış ve yağışlı havalar öncesi tamamlamayı hedefliyor.

Kış gelmeden bitirmeyi hedefliyoruz

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü “ Ekiplerimiz daha önceden tespitlerini yaptığımız ve programa aldığımız mahalle yollarında asfalt çalışmalarına devam ediyor. Mahallelerimizde ayrım yapmadan, gereken hizmetlerimizi yapıyoruz.

Ekiplerimiz de hızlı bir şekilde asfalt çalışmasını sürdürüyor. Biran önce çalışmalarımızı tamamlayıp, kış ve yağışlı havalar gelmeden bitirmeyi hedefliyoruz “ Dedi.