Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son bir hafta içerisinde yapılan istihbari çalışmalar sonucu; Akyazı, Hendek, Geyve, Karasu ve Pamukova İlçelerinde, yasadışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde kullanımıyla ilgili toplam (11) ayrı operasyon icra edilmiştir. ,

İcra edilen bu operasyonlarda toplam, (530) gram kubar esrar, (782) kök kenevir bitkisi, (3) adet ruhsatsız av tüfeği ve (1) adet sentetik hap ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili olarak (9) şüpheli hakkında adli soruşturma başlatılmıştır.

İnsanlarımızı maddi çıkarları uğruna ölüme sürükleyen ve gençlerimizi uyuşturucuya bulaştıran, geleceğimizi karartan zehir tacirlerine karsı Sakarya İl Jandarma Komutanlığı tarafından operasyonlara devam edilecek olup, bütün vatandaşlarımızın 156 Jandarma İmdat telefonuna, uyuşturucuyla ilgili ihbarları zamanında bildirmeleri hem insanımızı korumak hem de uyuşturucudan menfaat temin edenlere karşı mücadeledeki etkinliği artıracaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

HENDEK’TE YASADIŞI EKİM

Sakarya / Hendek - Yeşilyurt Mahallesinde, 28 Temmuz 2017 Cuma günü saat:15.30 sıralarında, Jandarma tarafından yapılan istihbari çalışma sonucu; G.Ç. (1985’d.lu/E)’nin evinin bahçesinde yapılan aramada (40) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.