“ORTAK AKILDAN YANAYIZ”

Hendek Bayraktepe Tesisleri’nde düzenlenen programa, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Belediye Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı, Hasan Altuntaş, belediye meclis üyeleri, Şöförler Odası Başkanı Cemil Varlıca, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Cengiz Varlıca, Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran, Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, Hentır  Kooperatifi Başkanı İsmail Aydoğdu, Kuaförler Odası Başkanı Vahdet Çilek,  Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Ayar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi, Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetimi ve tüm oda başkanlıkları yönetimleri katıldı.

Toplantı öncesi Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’nün üç yılda yapmış olduğu çalışmalar slayt gösterisi eşliğinde sunuldu.

“Bu güzelliği hep birlikte koruyalım”

Programda bir konuşma yapan, Başkan Püsküllü, üç yıllık icraatları hakkında misafirlerini bilgilendirerek “ Hizmetlerimiz ile alakalı üç yılımızı doldurduk. Bizden önceki belediye başkanımızın dediği gibi ilçemizi hep birlikte yönetmeye adayız. Hendek’te bu hizmetler yapılmışsa, sadece belediye değil sivil toplum kuruluşlarımızın, ilçe teşkilatımızın, esnafımızın, derneklerimizin, tüm Hendek halkının katkısı büyüktür. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi daha ileri seviyelere çıkarmanın gayreti ile çalışıyoruz. Bundan sonraki toplantılarımız, derneklerimiz ve oda başkanlarımız ile devam edecek. Burada üç yılın değerlendirilmesi ve sizlerle biraraya gelmek için toplandık. Görevi devraldığımız Ali Başkanımızın Hendek’te çok büyük emekleri oldu. Ali İnci Hendek için büyük bir fırsattı. Gecesini gündüzüne katarak ilçelimize büyük hizmetler verdi. Biz de görevi çok başarılı bir belediye başkanımızdan devraldık ve onun kaldığı yerden hizmetlere devam ediyoruz. Hendek hızlı bir ivme kazandı. Vaat edilen hizmetlerin birçoğunu gerçekleştirdik. Yeşilyurt Ticaret Merkezi’nin temelini attık, Çamlıca Çok Amaçlı Pazaryeri çalışmamız devam ediyor. Uludere 3. Rekreasyon çalışmamıza başlayacağız. Otopark için çalışmalar devam ediyor. Mükemmel bir hastanemiz var, hiçbir ilçede olmayan bir hastaneye sahibiz. Bu yapılan hizmetler birlik, beraberlik ve uyum içerisinde yapılan çalışmalarla olmuştur. Hepimizin hedefi ilçemizin geleceği, hedef tek olunca hep birlikte yoğun gayretle çalışacağız. Bizden sonraki nesillere güzel şeyler bırakmak istiyoruz. Güzel bir yönetim ve güzel hizmetler yapıldıkça, bizden sonraki nesiller bizleri hayırla yad edilecektir. Hendek’imiz güzel bir ilçe, hep birlikte bu güzelliği koruyalım “ dedi.



Konuşmanın ardından STK temsilcileri, Başkan Püsküllü ’ye sorunlarını ilettiler. Program sonunda Başkan Püsküllü ve STK Temsilcileri sohbet edip, fikir alışverişinde bulundu.