"MUTLU OLACAĞINIZ MESLEKLERE YÖNELİN"


Çok Amaçlı Salonda söyleşiye eğitim hayatını anlatarak başlayan Başsavcı Akkiraz, öğrencilere çeşitli öğütlerde bulundu. Ardından öğrencilere mutlu olacakları bir meslek için emek vermelerini dile getirerek hukuk eğitiminin sonunda öğrencileri nelerin beklediğini anlattı. Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, hukuk sisteminin işleyişi hakkında bilgi verdikten sonra söyleşinin ikinci bölümünde öğrencilerin yönelttiği çeşitli soruları cevaplandırdı.

"YABANCI DİL ÖĞRENİN, BİLİM ALANINDA KENDİNİZİ YETİŞTİRİN"

Kariyer günlerinin İkinci Konuğu Nüfus Müdürü Azın, söyleşinin ilk bölümünde eğitim serüvenini anlatarak yeni kimlik kartı ile ilgili bilgiler verdi. Nüfus Müdürü Azın, öğrencilere mutlaka yükseköğrenim görmeleri tavsiyesinde bulunarak sadece bununla yetinmeden mutlaka iyi seviyede yabancı dil öğrenmelerini ve bilişim teknolojileri alanında kendilerini yetiştirmelerini istedi. 

Söyleşinin ikinci bölümünde öğrencilerin yönelttiği çeşitli soruları cevaplandıran Nüfus Müdürü Turgay AZIN, öğrenciler ile bu buluşmayı sağlyan okul idaresi ve sorumlu öğremenlere teşekkür etti.

KATILIMCILARA PLAKET TAKDİM EDİLDİ



Söyleşinin bitiminde Kariyer Günlerine davet edilen Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz ile Nüfus Müdürü Turgay Azın'a katılımları nedeniyle teşekkür eden Okul Müdürümüz Recep Yazıcı tarafından konuklara plaket takdim edildi. 

KARİYER GÜNLERİ DEVAM EDECEK

Şehit Mahmutbey Ortaokulu Kariyer Günleri kapsamında, Hendek protokolünün değerli büyükleri ile öğrenciler yıl boyunca buluşturulmaya devam edecek. Bu kapsamda Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Deniz Kün, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Sedat Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ile Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ercan Masal Şehit Mahmutbey Ortaokulu Kariyer Günlerinde öğrencilerle buluşacak.