İnci, “ Sizler üretin bizler destekleyelim “

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci Konseyi Başkanı ve yönetimi, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyarette bulundu.
Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Öğrenci Konseyi Başkanı Yusuf Aydoğdu ve yönetimi, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret etti.


Konsey Başkanı Aydoğdu,  faaliyetleri hakkında Başkan İnci’yi bilgilendirerek “ Başkanımızın Eğitim Fakültemize birçok destekleri olmuştur. Kendilerine tüm arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Fakültemizin kültürel ve sanatsal faaliyetleri için, belediye sosyal tesislerini bizlere ücretsiz tahsis ettikleri için de Başkanımıza teşekkür ediyoruz “ Diyerek bundan sonraki faaliyetlerinde de kendilerine destek olmalarını istedi.


“ Eğitim her şeyden üst düzeydedir  “


Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan İnci “ Öğrencilerin faal olmaları ve bir şeyler üretmeleri bizleri mutlu ediyor. Üniversitemizde binlerce öğrencimiz eğitim görüyor. Onların daha iyi şartlarda eğitim almaları ve onların rahatlığı bizler için önemlidir. Eğitim her şeyden daha üst düzeydedir. Öğrencilerimiz üretken olduğu sürece bizler elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Sizler üretin bizler destekleyelim “ Dedi.