Hendek Belediyesi’nden toplu konut atağı
1000 konut geliyor

Basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Püsküllü, yapılan çalışmalar ve yapılacak olan projeler ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.

Yemen Kahvesi’nde düzenlenen kahvaltıya, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı,  Hasan Altuntaş, Abdullah Bozalan, Uzak Mahalleler Koordinatörü Mahmut Nedim Alkan, basın mensupları Ahmet Çileci, Serkan Köse, Hasan Öztürk, Ahmet Köse, Kadir Kazın, Serhat Koç ve Gürkan Özer katıldı.

Çöp aktarma tesisi faaliyette

Başkan Püsküllü, Hendek’teki yapılan çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, “ Bu yıl 50 km asfalt çalışması yaptık.  Yine yapılamayan yerleri de önümüzdeki yıl tamamlayacağız. Hendek Atatürk Parkı tamamlanmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte yapılan çalışmaları inceledik ve Hendek’imize yakışır bir projemizi daha yakında halkımızın hizmetine sunacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımıza da ilçemize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Çöp aktarma tesisimiz de hizmete girdi. Hendek’imizde toplanan çöplerimiz günlük olarak Sakarya’ya gönderiliyor. Meydan projemiz ile ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Belediye olarak halkımıza en güzel ve en kaliteli hizmeti sunmanın gayreti ile çalışıyoruz. “ dedi.

1000 konut geliyor

Başkan İrfan Püsküllü, toplu konut yapımı için hazırlıkların devam ettiğini kaydetti. Projenin Akpınar Mahallesi’nde belediyeye ait 140 dönüm arazi üzerinde hayata geçirileceğini anlatan Püsküllü, “Çok ciddi talep var. Bin konut ciddi bir rakam. Altyapıyı biz yapacağız. Proje bedeli ve imar harcı da yok. Vatandaşın buradan 100 bin liraya konut sahibi olabilmesini hedefliyoruz. Cami, okul, iş yerleri ve sosyal alanlarıyla burası ilçemizde yeni ve düzenli bir yaşam alanı olacak. Hendek’te konut projesine 2018 yılında başlanması planlanıyor. Dedi
Projeler ile ilgili bilgilendirme

Başkan Püsküllü, kahvaltı sonrası yapılacak olan projeler ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Püsküllü, katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.