Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu açıldı

Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nun, 2016- 2017 Eğitim Öğretim yılında yeni binasında eğitim öğretime başlaması nedeniyle, okulun açılışı yapıldı.

Programa, Kaymakam İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  Yeşilyurt Jandarma Karakol Komutanı Osman Uğur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İl Şube Müdürleri Hasan Bıçak, Bahattin Aydoğmuş, Alican Akdoğan,  Hendek Müftülüğü Murakıbı Musa Özdemir, muhtarlar, İlçe okul müdürleri,  öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.  Program, Kuran ı Kerim okunarak başladı.

Okul Müdürü Alaattin Gülmez, okul hakkında genel bilgiler verdikten sonra okulda yapılan çalışmalar ve yenilikler hakkında misafirleri bilgilendirip katkısı olanlara ayrı ayrı teşekkür etti.

İlçe Milli eğitim Müdürü Sabri Doğan, konuşmasında İlçe milli eğitim olarak okulların ihtiyaçlarıyla ilgilendiklerini, bölgenin öğretmen ihtiyacının karşılanması konusunda gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade etti. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye de okula katkılarından dolayı teşekkür etti.



Kaymakam İdris Akbıyık da, İmam Hatiplerin önemine değinerek, okulun yenilenmesinde emeği geçen belediye başkanına teşekkür etti.  

Daha sonra okul ilahi korosunun ilahi dinletisi gerçekleştirildi. İlahi dinletisinden sonra okula yapmış olduğu katkılardan dolayı İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık tarafından Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’ye teşekkür plaketini takdim etti.

Okulun açılışı yapılan dualarla birlikte gerçekleştirildi.  Açılıştan sonra protokol üyeleri ve misafirler tarafından okul gezildi. Programın sonunda misafirlere Aşure ikramı yapıldı.


Not:bülten