Eğitim, eğitim, eğitim…

Hendek Belediyesi Bayraktepe Tesisleri’nde Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri ve İrfan mektebi hocalarının katıldığı programa Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de misafir oldu.

Yetişeceksiniz, yetiştireceksiniz



Hendek Bayraktepe Derneği Genel Koordinatörü Osman Aydın öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutlayarak başladığı konuşmasında, “Öğretmenler günü münasebetiyle bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ederim. Bayraktepe Derneği olarak sizlerin desteğini her zaman gördük. Bugün de öğretmen ve öğretmen adayı öğrenci arkadaşlarımızla birlikteyiz. Öncelikli amacımız, kendisine, ailesine, vatanına, milletine faydalı kişiler yetiştirmektir. Bu kardeşlerimiz bugün yetişiyorlar. Yarın da yetiştirecekler. Sahip olduğumuz değerlerin çoğu, eğitimle kazanılıyor. Bu sebeple eğitime önem vermeli, eğitimli insanlar yetiştirmeliyiz. Kıymetli Arkadaşlarım, Bu duygularla öğretmenler günümüzü tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.



Sizlere güveniyoruz

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de eğitimin önemine değinerek başladığı konuşmasında, “Sizin ve tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Kişiliğimizin oluşmasında en büyük faktör eğitimdir. Eğitim önce aileden başlar. Anne-babaların çocuklarına öğretmiş olduğu her davranış, söz, terbiye eğitimin kapsamına girer. Eğitim, bir ülkenin de gelişmesini sağlayan en önemli hususlardan biridir. Toplumların veya ülkelerin gelişebilmesi için, bireylerinin iyi bir eğitimden geçmesi, donanımlı insanlar olması gerekir. Belediye olarak biz de eğitim/öğretim alanında faaliyetler gösteren Bayraktepe Derneğimize ve Hendek Gönüllü Hizmet Kuruluşları adıyla biraya gelen on üç derneğimize de destek oluyoruz. Sizlerin de yarının öğretmenleri/anneleri olarak, geleceğimizi en iyi şekilde yetiştireceğinizden eminim.”dedi.