Ayhan’dan duygusal veda

Hendek kaymakamını uğurladı

Altı yıldır Hendek Kaymakamlığı görevini yürüterek, Hatay Kırıkhan’a atanan Kaymakam Mustafa Ayhan için veda yemeği düzenlendi.

Bayraktepe Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine,  Sakarya Milletvekili Ali İnci, Kaymakam Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Garnizon Komutanı Burak Çelik, ilçe kaymakamları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire amirleri, kaymakamlık personeli ve muhtarlar katıldı.

Hendekliler kendilerini, kendileri de Hendeklileri unutmayacaktır
Yemek sonrası konuşmalar yapıldı. Hendek halkı adına Zafer Konuk bir konuşma yaparak “ Hendek’e gelen tüm kaymakamları tanırım ve hala dostluğumuz devam eder. Kaymakamımız ile çok güzel bir dostluğumuz oldu. Hendekliler kendilerini, kendileri de Hendeklileri unutmayacaktır. Yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum “ Dedi.

Çalışmaktan onur duydum

Muhtarlar Derneği eski Başkanı Hüseyin Baylan da konuşmasında “ Kaymakamımız ile birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Kendileri ile çalışmaktan onur duydum “ Dedi.

Kaymakam olarak gönderiyoruz, Vali olarak görmek istiyoruz

Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli, Kaymakam Mustafa Ayhan’ın Hendek’te çok değerli çalışmalar yaptığını belirterek  “ Kaymakamımız ile birlikte uyum içerisinde çalıştık. Allah yolunu açık etsin. Kaymakam olarak gönderiyoruz, inşallah ilimize Vali olarak görmek istiyoruz “ Dedi.

Önemli olan kubbede hoş bir seda bırakmaktır

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan da “ Her görevin bir başlangıcı, bir sonu vardır. Önemli olan kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Zorlukları beraber başardık. Gerektiğinde beraber sabahladık, birçok projenin altına birlikte imza attık. İlçemizin orkestra şefiydiniz. Bu orkestrada en güzel nameler Hendek’in gök kubbesine yazıldı. Kaymakamımız yaptıklarıyla Hendek’te iz bırakanlardan olmuştur. Kendisine ve ailesine başarılar diliyorum “ Dedi.

Tecrübesi ile güzel çalışmalar yapacak

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü “ Ömür bir başlıyor ve bitiyor. Ömrün bittiği yerde görev de bitiyor. 1999- 2004 Yılları arasında belediye başkanlığı görevi yaptım. 2014 yılında Hendek Belediye Başkan Yardımcılığı görevine geldim ve şuan Belediye Başkanlığı görevini devraldım. Kaymakamımız ile yakın çalışma imkanımız oldu. Altı yıl içerisinde çok başarılı çalışmalara imza atmıştır. İnanıyoruz ki Kaymakamımız gideceği yerde de tecrübesi ile güzel çalışmalar yapacaktır.  “Dedi.
 
Türkiye ve Dünya insanlığı için güzel çalışmalar yapacağız
Sakarya Milletvekili Ali İnci bir konuşma yaparak “ Tabiki makamlar değişir. Ben de güreş Milli Takımının baş antrenörü ve beden eğitimi öğretmeniydim. Tayinim çıkınca hem milli takımı hem öğretmenliği bıraktım ve hayat çizgim değişti. Sonra ticarete atıldım ve 1999 yılında da siyasete atıldım. Belediye başkanı oldum ve dört dönem Hendek halkına hizmet ettim. Şimdi de sizlerin desteği ile Milletvekili olarak Ankara’da sizleri temsil ediyorum. Türkiye ve Dünya insanlığı için güzel çalışmalar yapacağız. Kaymakamımız ile uzun yıllar birlikte çalıştık. Birlik olduktan sonra başarı gelir. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum “ Diyerek, Ülkemizde meydana gelen olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, şehit olan asker ve polislerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar diledi.

Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu bize

Son olarak söz alan Kaymakam Mustafa Ayhan “ Altı yıl önce bir Ağustos ayında gelmiştim, yine bir ağustos ayında gidiyorum. Sizlerle birlikte Hendek’e hizmet ettik. Sevinçleri, mutlulukları hep birlikte paylaştık. Burada çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kazandım. Devletin burada açık kapısı, şevkat ve hizmet kapısı olmaya çalıştık. Bizler hizmet için geliriz. Tüm kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte çalıştık. Hendek’te hizmet etmekten ve sizleri tanımaktan çok mutlu oldum. Hizmet ettiğim her yerde Hendeklilere kapımız açıktır. Görevi devralacak olan yeni Kaymakamımıza Hendek’i emanet ediyorum. Giderken arkamızda Hendekli dostlarımızı bırakıyoruz. Herkese teşekkür ediyorum. Burada hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu bize “ Dedi.

Konuşmaların ardından, Hendek Belediye Başkanı Kaymakam Ayhan’a plaket verirken, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan,  İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, 2. OSB Dernek Başkanı ve Kuva-i  Milliye Onursal Başkanı Rüştü Çürüksulu, Türk Hava Kurumu Hendek Şube Başkanı Meliha Polat da çeşitli hediyeler verdi.