Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliği Başkanı Oğuz Hüseyin Beşikçioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Dernek Merkezinde basın açıklaması düzenledi.
Şuanda Milli topraklarımız içerisindeki terör saldırıların da Askerimiz, Polisimiz, sivil kardeşlerimiz Şehit edilmekte ve gönül coğrafyamızın birçok yerinde Ümmetimiz zulüm görmekte katledilmektedir. Bu insanlık dışı hain hareketi yapanların ismi değişik olsa da yapmaya çalıştığı tek şey birliğimizi bozmaktır.
Küresel birlik olan Zalimin bizden istediği de, bu yaşanan saldırılara ses etmememiz ve İmanımızdan olan Vatan, Millet, Bayrak ve Ümmet sevgimizden taviz vermemizdir.
Şehit haberi almaktan daha kötü bir şey varsa, oda Şehit haberi almaya alıştırılmış bir toplum oluşturmaktır.
Türk Milleti olarak bizler Devlet sınırlarımızda olsun, Gönül coğrafyamız da olsun hiçbir zaman oluşturmak istedikleri bu insanlık dışı duyarsızlık politikasına izin vermeyeceğiz!
10 Aralık geçesi İstanbul da sessizliğini kalleşçe bozan ve son olarak Kayseri de yeniden hain eylemlerini yapan terörün dağlarda sonlandırdığımız şehirlerimize inen bu şehir yapılanmasına karşı bizler de güvenlik güçlerimiz gibi dik ve Birlik içinde durmalıyız. 
İçerde ve dışarıda Her gün ŞEHİT edilen yüzlerce insanın istatistiki bir veri olmanın ötesine geçemediği bu bozuk dünya düzenine dur deme görevi mazlumun tek umudu olan Türk Milleti’nin ve Türkiye’nindir.
Vakit Mazluma Rahmet Zalime Azap Olma Vaktidir
Vatandaşlarımızın refah içinde yaşayacağı ve Tüm Dünya üzerinde Ümmetimizi oluşturan her bir ferdi temsil edebilecek güçlü bir Devlet için Vahdet vücuduna baş olmayı kendine mefkûre edinmiş bir Millet oluşturmak Milli Birlik ve Düşünce DErneği olarak en büyük gayemizdir.
Bu uğurda, Vatanın, Bayrağın, Türk Milletinin ve Ümmetin derdiyle dertlenen Bireyler yetiştirmek hepimizin en kutsal görevidir.
Onlar, bizler bu dertlerin altında kalırız diye plan kuruyorlar ama unutulmasın ki Türk Milleti dertleriyle daha da güçlenen bir Millettir. Şehit olmayanın, olanı kıskandığı bir toplumda hiçbir akıl bizi bölemeyecektir.
Endişe duymuyoruz, üzülmüyoruz ve yıkılmıyoruz. Şuna emin olun ki yaptıklarınızla daha da güçleniyoruz. Ulul emr itaaten ve vatana hizmet aşkımızdan dolayı yumruğumuzu sıkıp ısırmaya devam ediyoruz.
Allah’ın izniyle zulmedicilere, ifsatçılara ve her türlü terör örgütlerine karşı savaşımız sonunda muzaffer olacağız.
Aziz Milletimiz için Şehit olan tüm güvenlik güçlerimizi ve zulme uğrayıp katledilen tüm Din kardeşlerimizi rahmetle anıyor. Milletimize ve Ümmetimize baş sağlığı diliyorum.
Allah (cc) şehitlerimize Rahmet yakınlarına sabır ve bizlere güç versin.
Allah (cc) inananların yani Bizlerin yanındadır.
Kanımız Aksa da Zafer İslam’ın…