1992 yılında Sovyetler birliğinin dayılmasıyla 1 mart 1992 yılında başlayan ve üç yıl süren Bosna Hersek savaşını konu alan “Mavi kelebekler” dizisi sapanca , arifiye ve hendek ilçesinde çeşitli bölümleri çevrileceği belirtildi. 

Edinilen bilgiye göre dizide rol alacak yardımcı oyuncuların seçmelerini ilçemiz hendek de ahşap kefede gerçekleştiren “Mavi kelebekler” ekibinde görev alacak 20-60 yaş arası yardımcı oyuncu seçmeleri hafta içi ve hafta sonu 12:00-21:00 saatleri arasında hendek ahşap kafede yapılıldığı belirtildi. 

Senaryo gereği Henüz hendek ilçesinde hangi bölge ve köylerde çekimleri nin gerçekleşeceği bilgisini zaman içersindeki yapacağımız röportajlar da sizlerle paylaşacağız. 

Yardımcı oyuncu seçmeleri için  hendek ahşap kafede yer alan Dizi oyuncu kadrosunu kuran ajans yetkilileri ile görüşme yapa bilirsiniz , kim bilir beklide  Saray Bosna vahşetini konu alan bu dizide güzel bir rolde neden yer almayasınız.

Mavi Kelebekler Yardımcı oyuncu seçmeleri yetkilisi Hakan GİDER in telefon numarasını siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istedik 

Hakan GİDER : 05454918631