Marka şehir Hendek’e Marka bir Başkan

Hendek Belediye Başkanlığı’na seçilen İrfan Püsküllü’ye ziyaretler devam ediyor. Uzun yıllar MÜSİAD yönetiminde görev yapan İrfan Püsküllü’yü yakın arkadaşı olan ve birlikte uzun yıllar görev yaptığı Ömer Faruk Kara ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Marka şehir HENDEK

MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kara, “Değerli başkanımıza 'hayırlı olsun' demek için geldik. Hendek’in belediyecilik açısından  bir marka olduğu herkesin malumu.  Ali İnci Başkanımızdan sonra birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde nöbeti değerli başkanımız devralmış oldu. Bu şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak sorumluluk duygusuyla her zaman yanında olacağımızı paylaşmak isterim. Kendisi MÜSİAD bünyesinde önemli hizmetlere imza atmış birisidir. Yeşilyurt Belediye Başkanlığında döneminde de başarılı bir dönem geçirdiği herkesin malumu. Cenab-ı Allah utandırmasın, mahçup etmesin. Hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Üzerimize düşen ne varsa her zaman yanındayız" dedi.

STK’lar çok önemli

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de Faruk Kara’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek,  "Her zaman olduğu gibi bundan sonra da inşallah beraberiz. STK’lar bizim için çok önemli. Zaman zaman ortak projelerimiz olacak.  Seçildiğim gün yaptığım konuşmada işimin bundan sonra kolay olduğunu çünkü belediyede hazır kurulu bir tezgah bulduğumu ve önümde tecrübeli ustalar olduğunu söylemiştim.  Şimdiye kadar olduğu bundan sonra da tecrübelerinden faydalanarak bu şehrin birlikte yönetilmesi hususunda ne gerekiyorsa yapacağız inşallah.”diye konuştu.