Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü’nü ziyaret etti.

Başkan Püsküllü ‘ye ziyaretinde, Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, Spor İşleri Müdürü Sefer Sarı, İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü ve Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak eşlik etti.


Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü’nü ziyaret ederek, sporcuların antrenmanlarını izledi. Çek Cumhuriyeti’nde yapılan turnuvada olan Antrenör Nurkan Kayacık’ın olmadığı ziyarette, Antrenörler Mehmet Kara ve Kerem Ali Zeren’in öncülüğünde antrenman yapan minik sporcular, Başkan Püsküllü ’ye de gösteri maçı yaptılar.

Birçok başarıya imza atarak, Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonları çıkaran Karate İhtisas Kulübü, yeni şampiyonlarını yetiştirmeye devam ediyor. Başkan Püsküllü, minik sporcular ve aileleri ile biraraya gelerek onlarla sohbet edip, çocuklarını spora yönlendirdikleri için teşekkür etti.
Sporun ve sporcunun dostuyuz

Başkan Püsküllü, Hendek’te yeni şampiyonlar yetiştirmeye devam ettiklerini belirterek “ İlçemizde ailelerin de desteği ve yönlendirmeleri ile çocuklarımız çeşitli spor dallarında yetişiyorlar. Biz de belediye olarak spor alanları yapıp halkımızın hizmetine sunduk. Çocuklarımızı sokaklardan ve kötü alışkanlıklardan korumak için spora ve çeşitli sanat dallarına yönlendiriyoruz. İlçemiz her alanda olduğu gibi spor da adını önemli ölçüde duyurmuştur. Sporun ve sporcunun dostu olarak bizler her zaman onların yanındayız. Belediye olarak elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz “ dedi.

Antrenörler Mehmet Kara ve Kerem Ali Zeren, Başkan Püsküllü ‘ye desteklerinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti.