Karate Federasyon Başkanı Esat Delihasan ve Milli Takım Menajeri Hikmet Şaha, Hac vazifesini yerine getiren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi evinde ziyaret ederek haccını tebrik ettiler.
Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonları

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Karate Federasyon Başkanı Esat Delihasan ve Hikmet Şaha’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek “Hendek Karate ve diğer spor branşlarında başarıdan başarıya koşuyor. Sporda ve özellikle güreş ve karatede Türkiye ve Avrupa’nın yanı sıra Dünya şampiyonalarında sporcularımız ilçemizi en iyi şekilde  temsil ederek şampiyonluklar yaşattı. Bu başarılarda hocalarımızın emekleri büyüktür. Federasyon Başkanımıza ve Milli Takım Menajerimize ziyaretlerinden dolayı  teşekkür ediyorum “ Dedi.
Hendek şampiyonalarda gücünü göstermiştir

Karate Federasyon Başkanı Esat Delihasan “Karatede Hendek Belediyesinin şampiyonalarda başarılı bir şekilde gücünü göstermesi bizlere de mutluluk veriyor. Karate branşımızın yükselmesinde ve başarıyı daha ilerilere taşımada Hendek takdir edilecek bir başarıyı sergiliyor.Hendek Belediye Başkanımızın Karate branşımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.