Bayraktepe Derneği’nden kan bağışı

Bayraktepe Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Kızılay’a kan bağışı kampanyası ve yarıyıl eğitim öğretim istişare toplantısı yapıldı.

Hendek Bayraktepe Gençlik Derneği tarafından düzenlenen, Kızılay’a kan bağışı kampanyası çerçevesinde Osmanlı Çadırı’nda biraraya gelen yönetici ve çeşitli okullarda okuyan öğrenciler, yarıyıl dönemi eğitim öğretim yılı istişare toplantısı yaparak, kan bağışında bulundular.

Osmanlı Çadırında yapılan toplantıya, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Bayraktepe Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Talha Sunman, Genel Sekreter Osman Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Bilgiç ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda, 2015- 2016 yılı yarıyıl eğitim dönemi değerlendirilerek, öğrenciler ile istişarede bulunuldu.

Çok çalışmalısınız

Toplantıda bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü “ Derslerinize çok çalışmalısınız. Çalışmayınca hiçbir şey olmaz. İnşallah başarılı bir yıl geçirmişsinizdir, bundan sonraki eğitim döneminde de başarılar diliyorum “ Dedi.

Dünya insanlığının gençlerden beklentisi var

İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin de konuşmasında “ Hayatınızın çok önemli bir sürecindesiniz. Çok iyi çalışarak bu süreci iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Hem ilçemizin, hem Ülkemizin, hem de Dünya insanlığının siz gençlerden çok beklentisi vardır. Ülkemizin çok iyi yetişmiş ilahiyatçılara ihtiyacı vardır. İnşallah bu alanda sizler bu açığa destek olursunuz. Allah yolunuzu açık etsin “ Dedi.




Hedefler koyup, güzel hizmetler yapmalısınız
25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci “ Bayraktepe Gençlik Derneği yönetimi çok emek veriyor. Kendilerini gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. İlçemiz hızla gelişimine devam ediyor. Siz gençlere daha güzel eserler bırakmanın gayreti ile çalıştık. Çocuklarımızı daha iyi yetiştirmeliyiz. Bayraktepe Derneği de bu amaçla kuruldu. Bırakacak olduğumuz Dünya’yı bizlerden sonra yönetecek insanlar yetiştirmenin gayreti ile çalışıyoruz. Sizler de kendinizi iyi yetiştirmelisiniz, hedefler koyup güzel hizmetler yapmalısınız. Amacımız hizmet etmektir “ Diyerek, öğrencilere başarılar diledi.

Konuşmaların ardından kan bağışı yapıldı.