İnci “Mağdurun dini ve ırkı yoktur”

Her ay düzenli olarak yapılan ve köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı aylık muhtarlar toplantısında “Mahallenizdeki yoksulu bulup bana bildirin, yoksa vebali sizin olur. Eğer siz yoksulu bulup getirir de ben gereğini yapmazsam, o zaman da vebal benim olur." Dedi.

Eksikleri ve ihtiyaçları sizler biliyorsunuz

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, belediye imkânlarının tüm mahallelerin hizmetinde olacağını belirterek  “ Bu toplantıda birinci gündemimiz mahallelerinizde bulunan mağdurlar. Mahallenizdeki yoksulu bulup bana bildirin, yoksa vebali sizin olur. Eğer siz yoksulu bulup getirir de ben gereğini yapmazsam, o zaman da vebal benim olur Biz “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” zihniyetine sahip bir dinin mensuplarıyız. Ve şunu mutlaka gözönünde bulundurarak tespitlerinizi yapın: ‘Mağdurun dini, ırkı yoktur’. Sizler mahallerinizdeki bu insanları tespit ederek bizlere bildirin lütfen”dedi.
Karla mücadele

Gündemin ikinci maddesinde ise ilçe de etkili olan kar yağışı görüşüldü. İlk defa bu kadar uzak mahallelerde karla mücadele yaptıklarını söyleyen Başkan İnci, “Yüksek mahallelerde çok ciddi kar yağdı. 1-1.5 metre kar yağan bölgelerimiz var. Eksiklerimiz mutlaka olmuştur. Sizlerden bu konudaki eksikleri ve aksaklıkları öğrenmek istiyoruz.”diye konuştu. İnci, traktör kullanan kişiler ile ilgili de forklift kursu açılacağını ve bununla ilgili vatandaşların bilgilendirilmesini istedi. Konuşmaların ardından, muhtarların talepleri dinlendi. Toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.