Rüştü Çürüksulu il Emniyet müdürü Babadağ’ın bu ziyaretinin kendisine büyük mutluluk verdiğini söyleyerek ,’’güvenliğimizi sağlayan emniyet güçlerine desteğimiz her zaman sürecektir’’dedi.

Hendek - Sakarya il emniyet müdürü Osman Babadağı Hendek’teki evinde ziyaret ettiği Rüştü Çürüksulu’ya emniyete gösterdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. Geçtiğimiz Cumartesi günü şehit emniyet müdürü Gaffar Okkan’ın anma töreni ardından Rüştü Çürüksulu’yu evinde  Hendek ilçe emniyet müdürü İsmail Baş ile birlikte ziyeret eden il emniyet müdürü Babadağ ile Çürüksulu arasında geçen  samimi sohbet ardından il emniyet müdürü Babadağı Emniyet teşkilatına verdiği katkılardan dolayı Rüştü Çürüksulu’ya teşekkür plaketi verdi.

Plaketi alan Çürüksulu, ziyaretin ve  verilen plaketin kendisi için onur verici olduğunu belirterek ‘’bu plaketin benim için anlamı çok büyük.Sayın emniyet müdürümüzün ve heyetinin ziyareti beni çok mutlu etti onurlandırdı. Kendilerine ve bu plaketi bana laik gören emniyet teşkilatına teşekkür ederim.,

Güvenliğimizi sağlamak için canlarını ortaya koyan tüm güvenlik güçleri mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Emniyet teşkilatımıza ve güvenlik güçlerimize destek en başta gelen görevimizdir..’’ şeklinde konuştu..