"Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlardan biri olan mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduklarını vurgulayan Başkan İnci “Bayramlar insani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Bayramı sadece kendimiz ve çevremizde yaşamayalım, onu evlerden evlere, gönüllerden gönüllere taşıyalım. Yakınlarımızı, komşularımızı, dostlarımızı sevgiyle kucaklayalım. Bayramlar insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren,  dargınlıkları unutturan, birlik ve beraberliği bir arada yaşama arzusunu pekiştiren müstesna günlerdir. 



Kurban Bayramı; birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşmanın, yoksula, kimsesize ve çaresize yakınlaşmanın en güzel örneğidir. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, inanıyoruz ki her günümüz bayram günü gibi olacaktır.



Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı kutlar, bayramın aileniz, ülkemiz ve tüm insanlık için sağlık, mutluluk ve barışa vesile olmasını temenni ederim."