Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı ve yönetimi, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyaret ederek vekâletle kurban kampanyasına katılmasını istediler. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 3’ü yurtiçi 3’ü yurtdışı olmak üzere 6 kurban bağışladı. İnci yurtdışı kurbanlarının Pakistan, Somali ve Filistin’de kesilmesini istedi.



3 yurtiçi, 3 yurtdışı


Türk Kızılay’ının bütün dünyada Türk Bayrağını gurur ile dalgalandırdığını belirten Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, “Türk Kızılay’ı dil, din, ırk ayrımı yapmaksızın ulusal ve uluslararası alanda binlerce ihtiyaç sahibine 146 yıldır yardım elini uzattı, uzatmaya da devam ediyor. Yaptığı sosyal ve insani yardım çalışmalarıyla dünyanın en önemli yardım kuruluşları arasına girmesi başaran Türk Kızılay’ı, bayrağımızı ve Kızılay Bayrağı’nı tüm dünyada gururla dalgalandırıyor. Geçtiğimiz yıllarda hizmet hareketine de kurban veriyordum, bu yıl sadece Kızılay’a bağışlamayı uygun gördüm. Allah kabul etsin ”dedi.

 

“Kurban bereketi yıl boyu sürsün”


Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı, İnci’ye teşekkür ederek, “Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi yurt içi ve yurt dışında yürüteceğimiz Vekâletle Kurban Kesimi Kampanyası ile ihtiyaç sahiplerinin bir kez daha yüzünü güldüreceğiz. “Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün” sloganıyla başlattığımız kampanyamızla dini vecibelerini yerine getirmek isteyen hayırseverlerimizin kurbanları, İslami kurallara uygun olarak kesilecek. Elde edilen etler, vekalet sahipleri adına gerçek ihtiyaç sahiplerine sağlık kurallarına uygun olarak ve insan onuruna zedelemeden dağıtılacak.”diye konuştu.