İnci’nin, Sağlam’ı ziyaretinde Hendek’te yapılmakta devlet hastanesi ve Hendek’teki sağlık sorunları konuşuldu. D-100 ile TEM Otoyolu arasında olması nedeni ile de bölge de meydana gelebilecek trafik kazaları için de ayrı bir önem taşıyan yeni Hendek Devlet Hastanesi’nin şehir içi bağlantı yollarının da Hendek Belediyesi tarafından yapıldığını ifade eden Başkan İnci, ilçe halkına karşı verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Sağlıklı günler

Hükümetin icraatlarının ve söylemlerinin yerelde uygulayıcısı olduklarını ifade eden İnci, “Hastane odalarının iki kişilik olacağını söyleyen Başbakanımızın bu sözü üzerine Hendek devlet Hastanesi’nin tüm odalarını iki kişilik yaptık. Eskiden Sağlık Bakanlığı’nın yetersizliği nedeni ile belediyeler bu işe el atmışlardı. Mesela bizim poliklinik ve eczanemiz vardı. Hatta her mahalleye sağlık ocağı sözü vermiştik. Ama bugün artık bize gerek kalmadı. Çünkü hükümetimiz bu işi mükemmel bir şekilde yapıyor.”dedi.


Hendek’te sağlık

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Sağlam, Başkan İnci’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Sakarya’da sağlık konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yeni Hendek Devlet Hastanesi’nin ve Hendek’te sağlığın konuşulduğu ziyarette Genel Sekreter Sağlam, en kısa zamanda Hendek’e geleceğini söyledi.