Törene Kaymakam Mustafa Ayhan, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hasan Dağcı, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Hendek halkı duyarlılığını birkez daha göstermiştir
Hendek bayramlaşmasında açılış konuşmasını yapan Başkan Ali İnci " Mübarek Ramazan Bayramı münasebeti ile birliğimizi, beraberliğimizi kutluyorum. Önceki yıl Özbekistan´da iftarlar vererek oradaki insanlara yardımcı olduk. Geçtiğimiz yıl ise Pakistan´a 12 tır yardımın yanı sıra, adı Hendek Mahallesi olan 50 adet prefabrik konut yaparak yardımlarda bulunduk. Bu Ramazanda da Pakistan´da iftar vererek gıda yardımı yaptık. Hendek halkı olarak bu yıl bir olayı daha gerçekleştirdik.Bu Ramazan ayında da Somali´ye yardım kampanyası başlattık.Kızılayımız ve Kaymakamlığımız ile ortaklaşa başlattığımız Somali´ye yardım kampanyamızda nakdi yardımın yanı sıra yine 12 Tır´ın üzerinde gıda yardımını İnşallah ulaştıracağız.Bunları siz Hendek halkı ile birlikte sizlerin yardım ve destekleri ile yaptık. Hendek yine her zamanki gibi duyarlılığını göstermiştir. Herkesin Ramazan Bayramını ve 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı kutluyorum " dedi.
Birlik ve beraberliğimiz hiç bozulmasın
Kaymakam Mustafa Ayhan " Ramazan Bayramı ve Zafer Bayramının bir arada olması nedeni ile sizlerle birlikte iki bayramı birlikte kutluyoruz. Birlik ve beraberliğimiz hiç bozulmasın. Hepimizin iki bayramı da kutlu olsun " dedi.
Hendek Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi Düğün Salonu´nda gerçekleşen toplu bayramlaşma merasiminin sona ermesinin ardından protokol, hastane, jandarma , emniyet ve Melek Nişancı Huzurevi´ni ziyarette bulunarak vatandaşların bayramlarını kutladılar.