Güvenlik modern yaşamın, modern hayatın vazgeçilmez temel taşıdır

Türk Polis teşkilatının 169. Kuruluş yıldönümü Hendek’te törenle kutlandı.

Hendek Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen törene Garnizon Komutan Vekili Üst Tğm. Burak Çelik, Cumhuriyet Savcısı Can Bayır, Hendek Belediye Başkan Vekili Sinan Baylan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Daire Amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.

Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’ın, çelenk koymasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.Törende Hendek Belediyesi Bandosu’nun çaldığı marşlar da törene renk kattı.

Güvenlik hayatın vazgeçilmez temel taşıdır

Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, günün anlam önemini belirten bir konuşma yaptı. Baş “ Güvenlik modern yaşamın, modern hayatın vazgeçilmez temel taşı olmuş durumdadır. Ne ekonomik, ne sosyal gelişmemler, ne kültürel açılımlar, hayatımızda ne varsa güvenlik olmadan bir noktaya gelmesi imkansızdır. Günümüz toplumunda en temel ihtiyaçtır. Polis teşkilatı olarak insan hak ve hürriyetlerine bağlı kalarak, toplumumuzun güvenlik ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan ve bu yolda şehitler veren, gaziler veren bir toplumuz. Vatanı ve milleti uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz “ Dedi.

Tebrikleri kabul

Konuşmaların ardından törene katılan heyet İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına geçti, heyete ikramlarda bulunuldu. İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş misafirlerle yakından ilgilenerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.