Toplantıya Kaymakam Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula,  SEDAŞ ve SASKİ Hendek yetkilileri ve daire müdürleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, Büyükşehir ve Hendek Belediyesi ile güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek “  Bazı mahallelerimizde SASKİ ‘nin çalışma yapmasından dolayı Hendek Belediyemiz asfalt çalışması yapamıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla inşallah belediyemiz de gereken çalışmaları yapacaktır “ diyerek, Hendek’te uzun yıllar Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Müdürü olarak görev yapıp emekli olan Meral Uygun’a, hayırlı olması dileklerinde bulunarak plaket ve çiçek takdim etti.

İnşallah 2018 Yılı da güzel geçecek

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasına, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerlerimizin ailelerine sabır dileyerek, ordumuza muvaffakiyetler diledi. Başkan Püsküllü konuşmasına şöyle devam etti “  Mehmetçiklerimiz şuan sınırda savaşıyor. Allah onları muzaffer eylesin. Ordumuz orada mücadele ederken bizler de burada görevlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Herkes görevlerini eksiksiz yapmalıdır. Varolan imkanlarla en güzel hizmetleri yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bizden önceki belediye başkanımız Hendek’in Hendek olması için çok gayretli ve özverili çalışmalar yaptı. Hendek’i hep birlikte idare edeceğiz, elbirliği ile çalışacağız. Sakarya Büyükşehir Belediyemizden de ilçemizin hakkettiği hizmetleri aldık. Projelerimiz devam ediyor. Atatürk Parkımız büyükşehir belediyemiz tarafından yapılıyor.  Şehir merkezleri halkımızın ortak kullanım alanlarıdır. İnşallah bu projelerimizden birisi olan otopark projemizi de bu yıl yapacağız. Büyükşehir Belediyemiz de Hendek’te Bağdat Köprüsü, Puna Ortaköy, Martinler ve Çayırbaşı mahallemize giden yolda güzel bir köprü yaptı. Bu yıl büyükşehir belediyemiz ilçemizde asfalt çalışması yaptı. Birlikte güzel çalışmalar yaptık. Bu yıl yine grup yollarında asfalt tespit çalışmalarımızı yapıyoruz.  İlçemizde hizmet kalitesini daha da yükselteceğiz. 2018 yılı da inşallah güzel geçecek “ dedi. 

Okuma Yazma Seferberliğine Hendek’te katıldı

Kaymakam Orhan Burhan da konuşmasında üç konuya değinerek “ Cumhurbaşkanımız ve değerli eşlerinin başlatmış oldukları okuma yazma seferberliği konusunda Hendek’imizde ciddi çalışmalar yapılıyor. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İkinci konu ise, ilçemizde yapılan asker yoklamaları konusunda da muhtarlarımızın yardımcı olmalarını bekliyoruz. Son olarak da resmi kurumlar tarafından yapılan tebligatlarda sorun yaşanıyor. Adres değişiklikleri oluyor, bu konuda daha duyarlı olunursa bu sorunlar yaşanmayacaktır. Lütfen bu gibi durumlarda biraz hassasiyet gösterelim. Ulaştırılamayan tebligatları PTT’ye iade edebilirsiniz  “ diye uyarıda bulundu.

Konuşmaların ardından dilek ve temenniler alındı.