Komisyon oluşacak
 
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kemaliye Mahallesi sakinlerinden oluşan komisyonla görüştü. Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan başkanlığında yapılan toplantıda,  kentsel dönüşüm çalışması ile ilgili Kemaliye Mahallesi sakinlerinden ve Hendek Belediye Meclis üyelerinden oluşan bir komisyon oluşturularak Hendek Belediye Meclisi’ne sunulmasına karar verildi.
Toplantı Kaymakamlıkta yapıldı
Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Şen, Fen İşleri Müdürü Selami Uludağ, Sakarya Büyükşehir İmar Komisyonu Başkanı Hasan Altuntaş, Hendek Belediyesi İmar Komisyonu Üyeleri Adem Sefa (AK Parti), Hüdaverdi Bahadır (MHP), Cengiz Şişman (MHP) ve Kemaliye Mahallesi sakinlerinden oluşan 6 kişilik komisyon katıldı.
Mahalleli ve meclis üyelerinden komisyon
Toplantıda Kemaliye Mahallesi’nde gerçekleşme olan kentsel dönüşüm hakkında Hendek Belediye Başkanı Ali İnci bilgi verdi. Ayrıca belediye yetkilileri, imar komisyonu üyeleri ve Kemaliye Mahallesi sakinlerinden oluşan heyet arasında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda kentsel dönüşüm çalışması ile ilgili Kemaliye Mahallesi sakinlerinden, Hendek Belediyesi'nden ve Hendek Belediye Meclis üyelerinden oluşan bir komisyon oluşturularak Hendek Belediye Meclisi’ne sunulmasına karar verildi.