Çiçekler sosyal hizmet aşkına

İlk çiçek 20 bin TL

Hendekli esnaf Vural Tutkun 20 bin TL ile açıkartırmada rekor kırdı.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, kendisine hediye olarak gelen çiçekleri,  açık arttırma ile satışa çıkardı. İlk açık artırmaya giren beşli yukka çiçeği 20 bin TL den satıldı.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Belediye Başkanlığı’na seçilmesinin ardından kendisine hediye olarak gelen çiçekleri açık arttırma ile satışa çıkardı.

Hendek Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, işadamları, esnaflar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün, 16 Şubat’ta belediye başkanlığı seçilmesinden bu yana gelen 'hayırlı olsun' çiçeklerinin tamamı satıldı. Çiçeklerden elde edilen gelirler sosyal hizmetlerde kullanılmak üzere araç alınarak değerlendirilecek. 

Çiçek geliri sosyal hizmetlere

Programda bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı  İrfan Püsküllü, " Çiçek gönderen ve tebrik mesajlarını gönderen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Gelen çiçekler ile ilgili istişare yaparken sosyal proje kapsamında değerlendirme kararı aldık. Geçen dönemde abimiz olan Hendek eski Belediye Başkanımız Ali İnci de çiçekleri açıkartırma ile satışa çıkarıp, belediyeye bir ambulans kazandırmasından yola çıkarak, bizde çiçekleri sosyal sorumluluk alanında değerlendirmek istedik.  Belediyenin yol, su, çöp işleri asli görevleridir. Önemli olan belediyelerin sosyal görevleridir. Biz de bu çiçeklerden elde edilen gelir ile sosyal hizmetlerde kullanılmak üzere bir araç alınacak. Sosyal hizmetlerde görevli ekibimiz bu araçla uzak mahallelerdeki ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit edip gerekli yardımı iletecekler “ Diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Püsküllü müjdeyi verdi

Başkan Püsküllü “ İkinci bir projemiz de, bir araç içerisinde çamaşır makinası, elektrik süpürgesi ve diğer temizlik malzemelerinin olduğu bir araç ile yaşlı ve yatalak mağdur vatandaşlarımızın ev temizliği ve bakımları yapılacak. Belirli süreler içerisinde bu hizmetimiz rutin olarak devam edecek “ Diyerek, programa katılan ve destek verenlere teşekkür etti.