AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı önünde toplanan AK Partililer saat 11.00 sıralarında parti binasından çıkarak kalabalık bir şekilde Muammer Sencer Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası’na yürüdüler. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz, Belediye Başkan Yardımcıları İrfan Püsküllü, Sinan Baylan, ilçe yönetimleri ile kadınların da bulunduğu kalabalık grup, sıraya girerek Erdoğan'a destek için bağışta bulundular. 



İlk turda seçilecek

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’in güzide insanları ile birlikte Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için açılan kampanyaya destek vermek için geldiklerini söyleyerek şöyle devam etti: "Bayanlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız, erkeklerimiz hep beraber kampanyaya destek olmak için buradayız. Bu bölgenin insanı olan bizler, Türkiye'nin daha güçlü olabilmesi için, refah seviyesi yüksek, demokrasisi gelişmiş, daha güçlü bir Türkiye için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda Cumhurbaşkanı olmasının önemini görüyoruz ve çevremizle paylaşıyoruz. Bu nedenle kampanyaya gerek maddi yönden, gerekse manevi yönden destek olmak istiyoruz." Dedi.

Önemli olan gönüllülük

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’da "Şu anda parti üyelerimiz ve vatandaşlarımızın büyük bir kısmı Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a bağış kampanyası yapmak üzere Ziraat Bankası’nın önünde toplanmıştır. Burada önemli olan bağışların miktarı değil, gönüllü olması. Halkımızın böyle bir teveccüh göstermesi bizi çok memnun ve mutlu etmiştir. Sizlerin de huzurunda görüyorsunuz. Arkadan daha kalabalık gruplarımız gelecek ve bağışlar sürecektir. Burada biraz kuyruk olacağız. Bizim bu kampanyalarımız peyder pey devam edecek. Hayırlı uğurlu olsun, tahmini rakamlar bizi ilgilendirmiyor önemli olan gönüllü olmak." Dedi.