Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü Sporcuları Ömer Faruk Ateş ve Nurcan Çiçek, şampiyona dönüşü Kaymakam İdris Akbıyık, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan’ı ziyaret etti. Kaymakam İdris Akbıyık şampiyonları altınla ödüllendirdi.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.

Güney Kıbris Rum Kesimi Limassol Kentinde yapılan 43. Ümit Gençler 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nda, Avrupa Birincisi olan Ömer Faruk Ateş ve Avrupa İkincisi Nurcan Çiçek, Antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol ile birlikte, Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret etti.
Başkan Püsküllü şampiyonları tebrik ederek “ Hendek’imiz için yine bir şampiyonluk elde edilerek, sporcularımız Hendek’in gururu olmuştur. İlçemizden iki sporcunun katılıp şampiyonluklar ile dönmeleri bizleri mutlu etmiştir.



Sporcularımızı bu başarılarından dolayı ödüllendireceğiz.  Kendilerini ve antrenörlerini tebrik ediyorum “ Dedi.
Hendek Belediyesi sporcuları 48 ülkeden 943 sporcunun katıldığı şampiyonadan derece ile döndüler.

Avrupa İkincisi Nurcan Çiçek, Kıbrıs’ta düzenlenen 43. Ümit Gençler 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nda göstermiş olduğu performans ile A Milli Takım Kadrosuna çağrıldı. Çiçek İzmit Derince’deki A Milli Takım kampına katılacak.