2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması nedeniyle Hendek Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret ettiler.

2015- 2016 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması nedeniyle Hendek Ziya Gökalp İlköğretim Okulu dördüncü sınıf öğrencileri, Yaren Aşık, Asel Selman, Haluk Erin Odabaş, öğretmenleri Nurten Şahin ile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret ettiler.

Hedefimiz çocuklarımızın daha iyi eğitim alması

Başkan Püsküllü, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını tebrik ederek  " Yeni eğitim öğretim yılında sizlerden başarılı bir yıl bekliyoruz. Bizlerin hedefi çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almasıdır. Sizler ülkemizin geleceklerisiniz. Bunun için okul yönetimi, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize büyük görevler düşüyor. Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun " dedi.

Başkan Püsküllü ziyaret sonunda öğrencilere ve öğretmenlerine yeni eğitim öğretim yılı anısına çeşitli hediyeler verdi. Çocuklar da Başkan Püsküllü’ye teşekkür ederek çiçek verdiler.