Manisa’da düzenlenen Zafer Bayramı Kupası Karate Turnuvasında Hendek Belediyesi karate takımı Genç Erkekler, Büyük Bayan ve Büyük Erkeklerde takım halinde şampiyon olurken, Ferdi müsabakalarda ise Minik, Yıldız, genç ve büyüklerde 15 birincilik, 15 ikincilik ve 7 üçüncülük elde ederek Kulüpler arası şampiyon oldu.

18 İl’den 652 sporcunun katıldığı Zafer Bayramı Karate turnuvasında 37 madalya ile Hendek Belediyesi Karate takımı kulüp olarak şampiyon olurken, Bursa ikinci, Uşak üçüncü oldu.

Hendek Belediyesi Karate takımından Mehmet Efe Kayacık, İlker Eren Özel, Sefa Onur Er, İrfan Recep Gökova, Doğan Ateş, Volkan Karagöz, Buse Nemli, Simay Durmaz, Miray Turgut, Sude Sinay Korkmaz, Beyza Ünlüsoy ve Ümit Atış birinci olurken, Efe Bayraktar, Kerem Çakıroğlu, Furkan Aydın, Elyesa Sevindik, Abdülbaki Şahin, Ömer Dayıoğlu, Kerem Ali Zeren, Nursena Tokacı, Sudenaz Arslan, Beyza Duman, İremnur Şahin, Nisanur Erol, İrem Durmaz, Emine Göçlü ve Yiğit Mehmet Diyarlı ikinci, Aziz Yaman, Ensar Işıkel, Ömer Faruk Akın, Batuhan Şahin, Sare Karagözlü, Mine Meriç ve Aslıhan Aygüneş üçüncü oldu.

Zafer Bayramı Karate turnuvası şampiyonu olan Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları şampiyonluklarını Kafile Başkanı Faruk Özel ve Antrenör Nurkan Kayacık ile kutlayarak Turnuvadan onurla dönmenin mutluluğunu yaşadılar.








Antrenör Nurkan Kayacık “ Türkiye şampiyonası öncesi Zafer Bayramı turnuvası sporcularım için ön hazırlık oldu. Çalışmalarımızın semerelerini aldığımız dereceler ile gösterdik. Hem kulüp olarak hem bireysel olarak derecelerle dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımıza aralıksız devam ederek Türkiye şampiyonasında da aynı başarıyı göstereceğimize inanıyorum. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü’ye,  Kaymakamımız İdris Akbıyık’a, Halk Eğitim Müdürümüz Necati Tan’a ve ayrıca fedakar sporcu velilerimize teşekkür ederim” dedi.