Pamukkale Richmond Otelde Hendek Belediyesi Karate takımından 13 sporcu ile birlikte 18 ilden 26 kulüp, 530 sporcu kampa katıldı.

Hendek Belediyesi Karate takımından erkeklerde Mehmet Efe Kayacık, Sefa Onur Er, İlker Eren Özel, Arda Dandan, Batuhan Şahin, Emirhan Hane, Berkay Can, Alper Yazıcı, Ömer Faruk Ateş,  Kızlarda, Beyza Duman, İremnur Şahin, Nisanur Erol, Serengül Adanır kampa katıldı.

Dünya ve Avrupa şampiyonu Okay Arpa ve Yavuz Karamollaoğlu her gün sporculara iki seans olmak üzere seminer veriyor.

Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları, Kafile Başkanı Faruk Özel ve Antrenör Nurkan Kayacık nezaretinde Pamukkale Richmond Termal Otel’de kampa girdi.

Richmond Otelde kampa giren Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları bir yandan hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan havuzda stres atarak keyifli zaman geçiriyorlar.


Antrenör Nurkan Kayacık “ Karate turnuvası ve Türkiye şampiyonası öncesi Kamp çalışmalarımız güzel bir şekilde sürüyor. Sporcularımıza kampın yanı sıra hem tatil yapma hem de motivasyonlarının en yüksek seviyeye çıkması için güzel bir ortam sağlandı. Sporcularımızın kamp performansları yüksek seviyede devam ediyor. Bir yandan kamp çalışmalarını eksiksiz sürdüren sporcularımız, diğer yandan eğlenceli vakit geçirerek stres atıyorlar. Bizlerin her zaman yanında olan ve destekleyen Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim ” dedi.


Kaymakam İdris Akbıyık turnuva öncesi kampa katılan Hendek Belediyesi Karate takımına derece ile döneceklerine inandığını ifade ederek başarılar diledi.