17 - 29 Mayıs tarihlerinde İsveç’in Jönköping Kentinde yapılan Dünya Muaythai Şampiyonası’nda, Hendek Muaythai Kulübü Sporcularından Emrah Atış, Dünya Üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

IMFA Uluslararası Muaythai Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Dünya Muaythai Şampiyonası’na yüze yakın ülkeden bine yakın sporcu katıldı. Şampiyonada her maç sonrası finale çıkan sporcular Bayrağımıza ve Vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize selam durdular.

Büyük erkekler B Divisyon 54 kg da Emrah Atış, Dünya Üçüncülüğü alarak Dünya Platformuna adını yazdırdı. Atış, şampiyonada Türk Milli Takımını, Hendek’i ve Hendek Muaythai Kulübünü en iyi şekilde temsil etti.

Bayrağımızı dalgalandırdı

Hendek Muaythai Kulübü Antrenörü Murat Tokat, sporcusunun şampiyonada büyük bir başarıya imza attığını belirterek “ Şampiyona öncesi Milli Takım Kampında yoğun bir hazırlık dönemi yaşadık.

Sporcumuz bu şampiyona için sıkı bir şekilde hazırlandı. İnşallah bundan sonraki şampiyonada Dünya Şampiyonluğu elde edeceğiz. Sporcumuz ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Bayrağımızı dalgalandırdı, kendisini tebrik ediyorum “ Dedi.