Hendek’in sanayiicileri, fabrika sahipleri ile yöneticileri ve müdürleri, esnaf, esnaf temsilcileri, banka çalışanları, kobileri, ilçemizde bulunan doktorlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ile başkanları, dernek başkanları, inşaat sektöründeki müteahit iş adamları, ilçemizdeki daire müdürleri, Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden bazı polislerimiz, ilçemizde bulunan Hendek Bölge Birliği’ne birliğe bağlı 13 kooperatifin yöneticileri ve başkanları ve farklı iş alanlarından çok sayıda iş adamı Hanpet Resturan’daki iftar yemeğinde buluştu. Hendek Bölge Birliği’nin  verdiği iftar yemeği Hendek iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. 

Hendek Bölge Birliği geçtiğimiz akşam Hanpet Resturan’da yoğun katılımlı bir iftar yemeği verdi. İftara yarım saat kala gelmeye başlayan konukları Hendek Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kaplan,  İkinci Başkan Seymen Uzun, Firma Müdürü Ersin Çetin Yılmaz ve Yönetici Mustafa Aksoy kapıda bizzat karşıladılar ve konuklarla tek tek el sıkıştılar. Ayrıca Sakarya Hendek Gül A.Ş. yönetimi, Genel Sekreter Dilek Atılkan, Firma Genel Sekreteri Rüya Kızıltan da iftar yemeğinde bulundular.

Davetliler, kapıda kendilerini karşılayan İhsan Kaplan ve firma yetkilileriyle tokalaştıktan sonra içeriye geçip ezanın okunmasını beklediler. Ezanın okunmasıyla da konuklar iftarlarını açtı. Yemek esnasında konuklar, yemekte Hendek Müftülüğü’nü temsil eden Merkez Camii İmamı eşliğinde toplu olarak ellerini açıp dua ettiler. Yemekten hemen sonra da konuklara çay ikram edildi. Konuklar çaylarını resturanın açık alanında sohpet eşliğinde içtiler. Bu arada İhsan Kaplan konuklarla tek tek ilgilendi.

Çay ikramından sonra iftar yemeği programı sona erdi. İftar programından duydukları  memnuniyetlerini dile getiren konuklar başta İhsan Kaplan olmak üzere emeği geçen firma  yetkililerine hem davetleri ve hem de yemekte gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini sundular. Davete katılamayanlar da mesaj aracılığıyla İhsan Kaplan’a davet edildikleri için teşekkür ettiler.