23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, temsili Hendek Belediye Başkanı olan Zeynep Sümeyye Turunç, talimatlar yağdırdı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri,  öğretmenleri Sinan Nalbant ile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.

Turunç, başkanlık koltuğuna oturdu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak Hendek Belediye Başkanı olan Zeynep Sümeyye Turunç, başkanlık koltuğuna oturdu. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri Zeynep Sümeyye Turunç, Yıldırım Beyazıt Keleş öğretmenleri Sinan Nalbant ile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti. Zeynep Sümeyye Turunç, temsili olarak Belediye Başkanı oldu. Başkan Turunç, yapılan çalışmalar hakkında daire müdürlerinden bilgi aldı.
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Zeynep Sümeyye Turunç’u tebrik ederek "Çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Böyle makamlara gelebilmeniz için çok çalışmanız gerekiyor. Bizler, sizlerin geleceğe daha sağlam adımlarla basmanız ve hayata daha güvenle bakabilmeniz için yoğun gayretle çalışıyoruz. Geleceğimiz siz çocuklara emanet " Diyerek çocuklara çeşitli hediyeler verdi.