AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, Hendek’te ziyaretlerde bulundu. İnci, esnafları tek tek gezerek, taleplerini dinledi. İnci, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. Kemaliye Mahallesi sakinleri ile biraraya gelen İnci’ye, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu eşlik etti. Toplantının açılış konuşmasını yapan, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, toplantıya katılan Kemaliye Mahallesi sakinlerine teşekkür etti.


Türk genci böyle olmalı
AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Kemaliye sakinlerinden destek isteyerek “ Hendek’teki belediye başkanlığımı tamamladım. Fakat Hendek’i ve sizleri bırakmadım. Güzellik ve iyiliklerde yanında, yanlış ve kötü olaylarda belediyenin bütün olaylarını düzeltmekte hazırım. Çünkü çok uzun bir süre sizlere hizmet ettim, zahmet çektim. Hendek Belediyesi Türkiye’nin en güçlü belediyesi oldu. Öğretmenlik yaptığım dönemlerde birçok beden eğitimi öğretmeni ve şampiyonlar yetiştirdim. Türkiye Milli Takımına 27 yaşında girdim. Hendekli Onur Nal, Amerika’da Bayrağımızı Ermenilerin elinden aldı ve kendisini tebrik ediyorum. İşte Türk genci, Hendek’in genci böyle olmalı. Bizler böyle gençler yetiştirdik “ Diyerek sözlerine şöyle devam etti. Hendek’in daha fazla sevgisini istiyorum sizlerden İnci “ Ben Hendek’te ne söylediysem, ne söz verdiysem yaptım. Hendek Belediye Başkanlığına geldiğim zaman ilk olarak taş kırma eleme fabrikası, beton santrali, kilit parke fabrikası kurup kendi üretimimizi kendimiz yaptık. Hendek Belediyesi 16 yılda çok yol katetti. Şimdi bu hizmetlerin daha fazlasını yapmak için sizlerin desteğini bekliyorum. Türkiye’deki milletvekili adayı olarak çağrılan iki belediye başkanından birisi de benim, bu konuda ben sizlere güveniyorum. Beni Ankara’ya gönderdiğiniz takdirde, sizleri en iyi şekilde temsil edip, Sakarya’nın, ilçelerinin ve Hendek’in çıkarlarını ortaya koyacak bir vekiliniz olacak.


Hendek’in daha fazla sevgisini istiyorum sizlerden
İnşallah sizlere daha uzun yıllar hizmet edeceğim. Türkiye’nin istikrarı ve Sakarya’nın daha iyi yerlere gelmesi için bu kardeşinize güvenin, mecliste de göreceksiniz inşallah, çok iyi vekillik yapacağız. Nasıl ki Onur Nal Amerika’da, Ermeninin elinden Bayrağımızı alıp Türk’ün gücünü bir kez daha gösterdi. Onun gibi Hendekliler her şeyin en iyisini yapar. Biz de sizlere en güzel vekilliği yapacağız ve Hendek’in yıllardır özlemini çektiği vekilimizi de Ali İnci olarak sizlerin desteği ile seçmiş olacağız “ Dedi. AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu da Kemaliye Mahallesi sakinlerini selamlayarak, 7 haziran seçimleri için destek istedi.


Emaneti aldığımız kişinin hizmetlerine hizmet katmak için gayret edeceğiz
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de bir konuşma yaparak “ Belediye Başkanlığı görevine geldim ve hiç de kolay bir görev değil. Çünkü bizden önce çok çalışkan, gecesini gündüzüne katan ve Hendek’e çok şeyler kazandıran bir belediye başkanından görevi devraldık. Başarısız olma gibi bir lüksümüz yoktur. Aldığımız emanete, emaneti aldığımız kişinin hizmetlerine hizmet katmak için gayret edeceğiz ve bunu sizlerle birlikte yapacağız. Benim en güzel avantajım, Hendek’in evladı, Hendek’in herşeyini bilen, mahallesini, taşını toprağını bilen bir belediye başkanı milletvekili oluyor. Bu bizim için çok ciddi bir artıdır. Belediyemiz güçlü bir belediye ve yetişmiş elemanlarla hizmet ediyoruz. Burada en önemli şey, sizlerin vekillerimize çok ciddi bir katkı sağlamanızdır. En büyük desteği hanımlardan görüyoruz ve biz onlara çok güveniyoruz. Onlar diyorlar ki, biz beşik de sallarız, Dünya’yı da sallarız. Ali Başkanımızın milletvekilliğine gidişiyle hizmetlerde bir aksama şüphesi olmasın. Ali Başkanın sizlere vadettiği tüm projeleri tek tek tamamlayıp, üstüne yine yeni projeler yapacağız “ Dedi.