Boşalan Hendek Kaymakamlığına Vekaleten Kayseri Kaymakam Adayı Mehmet YILDIZ İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilmiş olup 17.02.2015 Salı günü Hendek İlçesinde Kaymakam Vekili olarak göreve başlamıştır.
Kaymakam Vekili Sayın:Mehmet YILDIZ’ın özgeçmişi:
1981 Sivas doğumlu Mehmet YILDIZ, ilk ve orta öğrenimini Sivas'da, lise tahsilini Tokat Gazi Osman Lisesinde tamamladı.
Yüksek Öğrenimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde tamamladı. 2011 yılında Gelir İdaresi Başkanlığında Gelir Uzman Yardımcısı olarak göreve başladıktan kısa bir süre sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptı. 2012 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak Kayseri Kaymakam Adayı olarak İçişleri Bakanlığında göreve başladı.
Sırayla Kütahya Gediz ve Muğla Ortaca Kaymakam Refikliği, Denizli İlinde İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişi Refikliği ve Kayseri Hacılar İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.2013 yılında 1 yıl süreyle dil eğitimi için İspanya'nın Madrid şehrinde bulunan Complutense Üniversitesinde eğitim gördü ve Türkiye Cumhuriyeti Madrid Büyük Elçiliğinde hazırlanan program çerçevesinde staj yaptı.

17 Şubat 2015 tarihinde İlçemizde göreve başlayan Kaymakamımız evli ve bir çocuk babasıdır.İspanyolca bilmektedir.