Solak ve Ekibi 15 Mart Tarihinde Yapılacak olan YGS sınavı öncesi Ferizli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ferizli Öğrenci Meclisiyle İş birliği yaparak; Ferizli İlçesinde ki 12.sınıf öğrencilerini Hendek'te ağırladılar. Sabah Hendek Bayraktepe Tesislerinde Kahvaltı yaptıktan sonra Selman Dede Mesire Alanınıda Gezen Öğrenciler ardından Hendek Gençlik Merkezine geçtiler.Hendek Gençlik Merkezinde ki tüm İmkanları öğrencilere açan Solak ve Ekibi öğrencilere Girecekleri Sınavda başarılar dileyip yolcu ettiler. 

Şuanlık Sakarya Öğrenci Meclis Başkan Vekili olan ve Hendek İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı Selim SOLAK bu projenin öğrenci meclis tarihinde bir ilk olduğunu ve bu tür projelerinin devamlı yapılacağını vurgulayan Solak bu projede emeği geçen : Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'ye Hendek Milli Eğitim Müdürlüğüne, Ferizli Belediye Başkanına ve Ferizli Milli eğitim müdürüne, Ferizli Öğrenci Meclis başkanına teşekkür etti... 

Sakarya İl Öğrenci Meclisi Başkanvekili ve Ferizli İlçe Öğrenci Meclis Başkanı Talha Onur Akın ise şunları söyledi: "Düzenlemiş olduğumuz programın faydalı olduğunu düşünüyorum.

Hendek İlçe Öğrenci Meclis Başkanı Selim Solak kardeşime ve Yönetimine Misafirperverliklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah yar ve Yardımcımız olsun dedi."