Tasarlanan proje de yeşil alanı maksimum seviyede kullanıp, yürüyüş yolları, çiçek havuzları ve parka hizmet veren modern kafeteryası ile ilçe halkının keyifle zaman geçirebileceği bir proje olacağını ifade eden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Uludere Park ve Üniversite Caddesi'nin ardından projeye başlanacağını belirtti.

 
PARKLARI ÖNEMSİYORUZ
 
"Hendek Belediyesi olarak bu dönemde en fazla önem verdiğimiz konuların başında, yeşil alan, park ve meydan çalışmaları geliyor “diyen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Vatandaşlarımızın dinlenip stres atabileceği, yürüyüş yapabileceği, çocuklarını oynatabileceği yegane mekanlar parklardır. Bir asrı aşan bir belediyecilik tarihi olan Hendek’te her mahallemizde park var. Yeni mahalle olan eski köylerimizden gelen talepleri de değerlendiriyoruz”dedi.
 
 
 
Hendek’e uzun süre hizmet veren eski Belediye Başkanı Zeki Cömert’in adının verildiği parkı yeniden düzenlediklerini belirten Başkan Püsküllü, “İlçemizin değerlerini önemsiyoruz ve isimlerini yaşatmaya çalışıyoruz. Hendek Belediye Başkanımız Ali İnci’nin döneminde ismi verilen Zeki Cömert Parkımızın tekrar elden geçireceğiz. İlçemizde yeşil alanların çoğalmasını ve Hendek’te var olan güzelliklerin korunmasını çok önemsiyoruz. İlçe sakinlerinin nefes alabildiği parkımızın bulunduğu Hendek’e yeni parklar kazandırmak için çalışırken, bir yandan da zamanla yıpranan parklarımızı baştan sona yenileyip, ilçe halkının kullanımına sunuyoruz” dedi