Hendek Belediyesi verdiği sözleri yerine getiriyor

Yeşilyurt Ticaret Merkezi

HAYIRLI OLSUN!

Hendek Belediyesi 2014 seçim beyannamesinde söz verdiği Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılacak olan Yeşilyurt Ticaret Merkezi için ihaleye çıktı. İhaleyi 1 milyon 790 bin TL veren Orhan Yavuz Osmanoğlu İnşaat aldı.

“Şehre Yeni Bir Ruh Katacak”

Hendek Belediyesi, merkeze kazandırdığı projelerle şehrin prestijine katkı sunarken merkeze yeni bağlanan mahallelere de ihtiyaçlar doğrultunda hizmetler kazandırmaya devam ediyor. Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılacak olan Ticaret Merkezi için Hendek Belediyesi ihaleye çıktı. 6 firmanın katıldığı ihaleye de en düşük fiyatı 1 milyon 790 bin TL ile Orhan Yavuz Osmanoğlu verirken, Baran Gündoğdu 2 milyon 088 verdi. Diğer 4 firmanın teklifleri ise 2 milyon 200 bin TL’nin üzerinde oldu.

Pazar yeri, sağlık ocağı, spor salonu

Verilen teklifleri değerlendiren ihale komisyonu en düşük fiyatı veren Orhan Yavuz Osmanoğlu ile sözleşme imzaladı. Toplam 3 bin metre kare kapalı alandan oluşacak merkezde Pazar yeri (850 m2), 12 adet dükkan, 2 adet sağlık ocağı, 1 adet market, spor salonu, 255 kişilik tribün, bay ve bayan lavaboları yer alıyor. Yeşilyurt Ticaret Merkezi’nin temeli önümüzdeki günlerde atılacak.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Sadece merkez alanlarımızda değil Yeni Büyükşehir Yasası ile bize bağlanan belde ve mahallelerimizde yoğun bir şekilde çalışıyor, hizmet ve yatırımlarımıza devam ediyoruz.  Özellikle yeni bağlanan köylerimiz ve mahallelerimizi Hendek standartlarına yükseltmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yeşilyurt’a verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah önümüzdeki günlerde temelini atacağız.”dedi.