Olay yerine gelen jandarma ekipleri yapmış oldukları telefon kayıt incelemelerinde şahsın mermer işçisi olduğunu, 1980 Amasya doğulu adının talip soyadının ise bilinmediği bilgilerine ulaştı.

Meydana gelen boğulma olayı sonrasında çevrede geniş güvenlik önlemleri alınarak incelemelerde bulunan jandarma, olay yerinde bir takım boğulan şahsa ait olduğu öğrenilen ayakkabı ve çamaşırları olay yeri ekipleri tarafından incelendi.

Sudan çıkarılması için Sakarya Merkez’de yer alan su arama kurtarma ekiplerinin beklenmesinin ardından, gelen ekiplerin suda bulunan cesedi çıkartıp, Cumhuriyet Başsavcısı tarafından  incelenmek üzere araca alındı. 

Bulunan elbiselerin içersinde bayan elbiselerinin olması bir başka kişi veya kişilerinde suda olmasından suphelenildi. Arama kurtarma ekiplerince yer yer 4-5 metreyi bulan derinliklerde su altı ceset taraması yapildı. Fakat olay yerinde ikinci bir şahsa rastlanmadı.  Elbiselerde yer alan, ayna ve bayan çamaşırlarıysa merak uyandırdı. 

Olayın Meydana gelmesi ardından, olayi duyan vatandaşlar ve ilçe protokolü bir bir olay yerine gelerek şahıs hakkında bilgi edinip incelemeleri takip ettiler. 

Olay yerinde incelemeler sürüyor. 










Olayyeri videoları iftar sonrasında gelişmeleri Hendek Haber'den takip edebilirsiniz.