Gece gündüz çalışma 


İlk etabı 4 kilometrelik istinat duvarı, 175 metrelik kayıkla gezinti alanı, birinin üzerinde restoran olmak üzere iki yakayı kavuşturan 8 adet köprü, 4400 metre tartan pistli yürüyüş ve bisiklet yolundan oluşan Hendek Uludere rekreasyon çalışmasının ikinci etabı için çalışmalar devam ediyor.  Köprübaşı’ndan Nuriye Köyü’nün sonuna kadar ve Turanlar Köprüsü’nden Çağlayan Mahallesi içerisine kadar olan bölümü kapsayacak olan 2. Etap rekreasyon çalışmasında mezbahane köprüsünün civarında Hendek Belediyesi Fen İşleri ekipleri çalışıyorlar.


Bölge değer kazandı


Dere ıslahının yapılacağı, yürüyüş-bisiklet yolları, parklar ve oturma alanlarının yer alacağı 2. Etap çalışmanın devam ettiğini belirten Başkan İrfan Püsküllü, projenin bir bütünlük içerisinde devam ettiğini,  uygulamaya konulan rekreasyon projesi sonrasında, çalışma yapılan bölgenin küçümsenemez bir şekilde değer kazandığına dikkat çekti. Başkan Püsküllü rekreasyon çalışmaları doğrultusunda çayın her iki yakasına da tartan pistlerin inşa edileceğini, bunun yanı sıra tartan piste paralel olarak da bisiklet yollarının yapılacağını söyledi.


Bu çalışmanın eseridir


Proje bittiğinde bölgenin daha da çok değerleneceğini vurgulayan Başkan İrfan Püsküllü, " Tek isteğimiz yapılan hizmetleri gelecek nesillere heba olmadan taşıyabilmektir. Bölgedeki hummalı çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yarın, bir önceki günden daha farklı olacaktır, önceki gün burayı gören sonraki gün tanıyamamaktadır. İşte bu çalışmanın eseridir" diye konuştu.