16 mahallenin arıtma tesisi için ihale tamam
4 firmanın teklif sunduğu ihalenin komisyon başkanlığını yapan SASKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, “Projemizin hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından hayata geçirilecek ve Hendek’te 16 mahalleye daha kaliteli içmesuyu sağlayacak Hendek Uludere İçmesuyu Arıtma Tesisinin yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdürlük Binası’nda yapılan ihalenin komisyon başkanlığını üstlenen SASKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, “Proje ile Hendek ilçemize yeni bir içmesuyu arıtma tesisi kazandırıyoruz. Hendek Uludere İçmesuyu Arıtma Tesisi ile 16 mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın musluklarına daha sağlıklı ve bol içmesuyu ulaştıracağız. Projemizin yapım işi ihalesine 4 firma teklif sundu. Komisyonumuz gerekli değerlendirmeleri yapacak ve sonuç kamuoyuna duyurulacaktır. Projemizin hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

4 firma teklif sundu
Hendek Uludere İçmesuyu Arıtma Tesisi yapım işi ihalesine katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler ise şu şekilde:

Acd Müh. Mim. Dan. İnş. Taah. ve Tic. Ltd. Şti.           2.279.741,50
Çevretek İnş. Mak. Çevre Tek. San. Tic. Ltd. Şti.          3.556.000,00
Alp Kompozit Yapı İnş. Taah. San. ve Tic. A.ş.           1.957.432,00
İnfak Yapı Müş. Mak. İml. San. ve Tic. Ltd. Şti.           2.273.342,50