Hendek, Türkiye mozaiğidir

Şaban Dişli, “Biz birlikte Türkiye’yiz”

AK Parti Hendek Teşkilatı tarafından düzenlenen Karadenizliler Gecesi’ne binlerce kişi katıldı. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, gecede önemli mesajlar verdi. Yaklaşık 5000 kişinin katıldığı gecede MHP İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Kalaycı, AK Parti’ye geçti. Kalaycı’ya rozetini AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli taktı. 5 bin kişi katıldı

Yeni yapılan Hendek Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz, belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, gecenin hayırlı olmasını diledi.

“Bu uzun ve ince bir yolculuktur”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 11 yıl önce halkın desteğiyle AK Parti’nin iktidara geldiğini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Adayı Ali İnci, "Hamdolsun bu 11 yıllık yolculuğun sonunda, sizlerle beraber hem yaptıklarımızı anlatıyoruz, hem de neler yapacağımızı anlatıyoruz. Bu uzun ve ince bir yolculuktur. Başbakanımızın liderliğinde sizlerin yaşam kalitesini yükseltmeye çalıştık. 76 Milyon insanın kardeşliğini önemsemeye çalıştık. İnsanı merkeze koyduk. İnsanı merkeze koyduk ki, hiç kimseyi hiç kimseden ayırt etmedik. Herkese aynı mesafede olduk. Bu memleketi daha ileri noktalara nasıl götürebiliriz bunun peşindeyiz. İnşallah sizlerin de desteğiyle bunu başaracağız." dedi. Başkan İnci’nin konuşması sık sık alkışlarla kesildi. “15 yıllık geçmişimiz var”

Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci konuşmasına şöyle devam etti: "Sizlerin de bildiği gibi bir seçim süreci içerisindeyiz. 15 yıldır sizlere hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Seçim sürecinin başlaması ile sahaya çıktık. İmkanlar dahilinde, ulaşmadık bir yer bırakmamaya gayret gösteriyoruz. Ev, ev, işyeri iş yeri dolaşarak, insanlarımıza, vatandaşlarımıza kendimizi ifade etmeye gayret gösteriyoruz. Tabi bunlar bir günde, bir ayda olacak şeyler değildir. Yaklaşık 15 yıllık bir geçmişimiz var. Sizlere, efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya talip olduk ve 15 yıllık süre içerisinde, imkanlarımız dahilinde, bir çok projeleri hayata geçirdik. Bizler birlikte varız, birlikte başaracağız.”

“Başbakanımıza destek vereceğiz”

Programda konuşan Başkan Toçoğlu, “Göreve geldiğimiz günden itibaren gece gündüz milletimize hizmet etmek için çalıştık. İnşallah seçimlerde milletimizden alacağımız destekle çalışmalarımıza devam edeceğiz. 30 Mart’ta Sakarya sandıklarından Başbakanımıza inşallah en güçlü desteği vereceğiz. Geceniz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. “Biz birlikte Türkiye’yiz”

Milletvekili Dişli İse, “Türkiye’nin bir köyünden diğerine gittiğimiz zaman yemeğimiz değişir, aksanımız değişir, folklorumuz değişir. Güzel olan budur. Ülkemizin mozaiği budur. Bunun için diyoruz ki, biz hep birlikte Türkiye’yiz. Biz, hep birlikte Sakarya’yız. İnşallah önümüzdeki seçimlerde sandıkları patlatacağız. Milletimiz, milli iradeye sahip çıkacak. İnşallah hemşerilerimiz, Sakarya’dan Ankara’ya çok güçlü bir destek gönderecek” şeklinde konuştu.

Büyük bir coşku ile geçen gecede Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve AK parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli vatandaşlarla horon oynadılar. Gecede Karadenizli sanatçılar, Sait Uçar, Rüştü Çavuş, Yasin Kılıç, İsmail Güler, Meryem Akyüz, Hendekli Mustafa, Yetim Emine ve Şaban Toprak sahne alırken gecenin sunuculuğunu Remzi Armağan yaptı.