Başkan İrfan Püsküllü, Osmanlı Çadırı’nda, mütahitler ile kahvaltıda biraya geldi. Programa Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Altuntaş, Abdullah Bozalan, Plan Proje Müdürü Tunahan Kuru ve Hendek’te bulunan mütahitler katıldı.

Estetik binalar yapalım

Kahvaltıda bir konuşma yapan Başkan Püsküllü, mütahitlerle değerlendirmelerde bulunarak “  Sizlerle birlikte Hendek’in inşası için çalışmalara devam edeceğiz. Hendek’te inşaat sektörü oldukça yaygınlaştı. İnşaatlarınızı yaparken gerekli güvenlik tedbirlerini almanız gerekiyor. Sizlerin işleriniz aksamaması için arkadaşlarımız gerekeni yapıyorlar ve bu konuda sizlerden de hassasiyet bekliyoruz. Sizlerin yapmış olduğu binalar ne kadar estetik olursa, Hendek’imiz o kadar güzel ve daha yaşanabilir bir ilçe olur “ Dedi.

Hep birlikte Hendek’imizi en iyi yerlere taşıyalım

Başkan Püsküllü, yapılması düşünülen Toplu Konut Projesiyle ilgili, mütahitler ile fikir alışverişinde bulunarak “ Konut projemizi Hendek’teki mütahitlerimizin yapmasını arzu ediyoruz. Projemiz tamamlandıktan sonra sizlerle paylaşacağız. Nüfus arttıkça konut ihtiyacı da artıyor. Yapacağınız konutlarda estetiğe önem vermelisiniz, biraz farkındalık yapın. İnsanların yaşam alanlarını daha da güzelleştirelim. Birlik ve beraberlik içerisinde Hendek’imizi en iyi yerlere taşıyalım “ Dedi.



Kahvaltı sonrası, Başkan Püsküllü, mütahitlerin sorularını cevapladı.