Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Belediye Meclis Üyeleri, Hendek Kaymakamlığına atanan Kaymakam Orhan Burhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Belediye Meclis Üyeleri, Denizli Çivril Kaymakamlığından Hendek Kaymakamlığına atanan Kaymakam Orhan Burhan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Uyumlu ve birliktelik ile çalışmak başarıyı getirir

Ziyarette Başkan Püsküllü, Kaymakam Burhan’ı Hendek hakkında bilgilendirerek “ Hendek’imizde bütün kurumlarımız ile birlikte uyum içerisinde başarılı çalışmalara imza attık. Önceki Kaymakamımız İdris Akbıyık ile de birlikte güzel çalışmalar yaptık. Uyumlu ve birliktelik ile çalışmak başarıyı getirir. Biz bu başarıyı hep birlikte yakaladık. İlçemizin daha da gelişmesi ve daha da büyümesi için elbirliği ile çalışacağız. İnşallah yeni Kaymakamımız ile aynı uyum içerisinde, birlikte güzel ve başarılı çalışmalara imza atacağız “ Diyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kaymakam Orhan Burhan, meclis üyeleri ile tek tek tanıştı. Kaymakam Burhan, Başkan Püsküllü ve Meclis Üyelerine ziyaretten dolayı teşekkür ederek, el birliği ile güzel çalışmalar yapacaklarına inandığını belirtti.